Aften

Vores menukort består af alt hvad hjertet kan begære.
Alt fra brunch, dansk frokost, lækre vine fra lokale leverandøre, velsmagende forretter, børnenes favoritter og meget mere.

HVER SØNDAG Brunch buffet fra kl. 10 – 13 Brunchen består af. 3 – 4 slags ost, 3 – 4 slags pålæg, røget laks, røræg, bacon, brunchpølser, frikadeller, lun leverpostej, Yoghurt, frisk frugt og pandekager Diverse brød & smør Inkl. kaffe, te & Juice.
Pris pr. pers. kr. 175,- 

Tag et nærmere kig på de forskellige menukort herunder.

A´la Carte fra kl. 17:00

Forretter

Cremet Hummersuppe
med fyld af rejer, brød & smør
95,-
Håndpillede skagensrejer
med salat, brød & smør
95,-
Asparges Suppe
Med fyld af bacontern
95,-
Laksesalat
Med salat, brød & smør
95,-

Hovedretter

Strandgårds schnitzel (ca. 450 gr.)
med stegte kartofler, ærter og skysauce
210,-
1/2 Strandgårds schnitzel (ca. 225 gr.)
med stegte kartofler, ærter og skysauce
155,-
Helstegt vildsvin
med kartoffelmos, syltede rødløg, appelsinsalat & skysauce
195,-
Varmrøget Laks
med kogte kartofler & Hollandaise
245,-
Steak (ca. 250 gr. af oksefilet)
Med årstidens tilbehør & pommes (vælg mellem Bearnaise el. Pebersauce)
265,-
Stort Stjerneskud
Håndpillede skagen rejer, 2 stegte og 1 dampet fisk, caviar, asparges, Citron
185,-
Moules frites
BlåMuslinger i hvidvin og flødesauce med pommes og aioli
245,-

Burgere

Strandgårds burger
med salat, tomat, bacon, spejlæg, syltede rødløg, cheddarost & pommes
165,-
Vegetar burger
med salat, syltede rødløg, tomat, spejlæg, cheddarost & pommes
165,-
En stor beskidt VILDSVIN BURGER
med syltede rødløg, skysauce & pommes
165,-
Strandgården Vintergryde
med fyld af vildsvin og tilhørende mos “ad Libitum”
175,-

Børnenes valg

Kylling Nuggets med pommes 75,-
Fiskefilet med pommes 75,-
Lasagne 75,-
Pomme med Mayo og Ketjup 45,-

Desserter

Chokoladekage “Gatau Marseille”
med solbær sorbet, lemon Curt, frisk frugt og Nøddekrokant
85,-
Citronfromage
med flødeskum og nøddekrokant & frisk frugt
75,-
Nutella Cheesecake
med hakkede nødder & Ferrero Rocher
95,-

Hver fredag fra kl. 17:00

Stegt flæsk (Ad libitum)
med persille sauce, kogte kartofler og rødbeder
175,-

HUSK at forudbestille – ellers så længe lager haves