Vores menukort består af alt hvad hjertet kan begære.
Alt fra brunch, dansk frokost, lækre vine fra lokale leverandøre, velsmagende forretter, børnenes favoritter og meget mere.
HVER SØNDAG Brunch buffet fra kl. 10 – 13 Brunchen består af. 3 – 4 slags ost, 3 – 4 slags pålæg, røget laks, røræg, bacon, brunchpølser, frikadeller, lun leverpostej, Yoghurt, frisk frugt og pandekager Diverse brød & smør Inkl. kaffe, te & Juice.
Pris pr. pers. kr. 175,-
Tag et nærmere kig på de forskellige menukort herunder.
A´la Carte fra kl. 17:00
Forretter
Cremet Hummersuppe med fyld af rejer, brød & smør |
95,- |
Håndpillede skagensrejer med salat, brød & smør |
95,- |
Italiensk inspireret Tomatsalat med mozzarella Balsamico og krydderurter (Kan deles af 2 Pers) |
75,- |
Koldrøget laksesalat med krydderurter & rugbrødschips |
95,- |
Hovedretter
Strandgårds schnitzel (ca. 450 gr.) med stegte kartofler, ærter og skysauce |
210,- |
1/2 Strandgårds schnitzel (ca. 225 gr.) med stegte kartofler, ærter og skysauce |
155,- |
Helstegt vildsvin med kartoffelmos, syltede rødløg, appelsinsalat & skysauce |
195,- |
Varmrøget Laks med kogte kartofler & Hollandaise |
245,- |
Steak (ca. 250 gr. af oksefilet) Med årstidens tilbehør & pommes (vælg mellem Bearnaise el. Pebersauce) |
265,- |
Stort Stjerneskud Håndpillede skagen rejer, 2 stegte og 1 dampet fisk, caviar, asparges, Citron |
185,- |
Moules frites Muslinger i hvidvin og flødesauce med pommes og aioli |
245,- |
Burgere
Strandgårds burger med salat, tomat, bacon, spejlæg, syltede rødløg, cheddarost & pommes |
165,- |
Vegetar burger med salat, syltede rødløg, tomat, spejlæg, cheddarost & pommes |
165,- |
En stor beskidt VILDSVIN BURGER med syltede rødløg, skysauce & pommes |
165,- |
Børnenes valg
Kylling Nuggets med pommes | 75,- |
Fiskefilet med pommes | 75,- |
Lasagne | 75,- |
Pomme med Mayo og Ketjup | 45,- |
Desserter
Chokoladekage “Gatau Marseille” med solbær sorbet, lemon Curt, frisk frugt og Nøddekrokant |
79,- |
Citronfromage med flødeskum og nøddekrokant & frisk frugt |
65,- |
Nutella Cheesecake med hakkede nødder & Ferrero Rocher |
75,- |
Hver fredag fra kl. 17:00
Stegt flæsk (Ad libitum) med persille sauce |
175,- |
HUSK at forudbestille – ellers så længe lager haves