Vores menukort består af alt hvad hjertet kan begære.
Alt fra brunch, dansk frokost, lækre vine fra lokale leverandøre, velsmagende forretter, børnenes favoritter og meget mere.
HVER SØNDAG Brunch buffet fra kl. 10 – 13 Brunchen består af. 3 – 4 slags ost, 3 – 4 slags pålæg, røget laks, røræg, bacon, brunchpølser, frikadeller, lun leverpostej, Yoghurt, frisk frugt og pandekager Diverse brød & smør Inkl. kaffe, te & Juice.
Pris pr. pers. kr. 169,-
Tag et nærmere kig på de forskellige menukort herunder.
A´la Carte fra kl. 17:00
Forretter | |
Varmrøget Laksesalat med salat, asparges & citron salat, lakserogn, brød & smør |
85,- |
Hummersuppe med fyld af rejer, dagens brød & smør |
89,- |
Kyllingsalat i karrydressing “lokal øko kylling fra Dalbakkegaard” med bacon, brød & smør |
85,- |
Hovedretter
Strandgårds schnitzel med stegte kartofler, ærter og skysauce |
210,- |
1/2 Strandgårds schnitzel med stegte kartofler, ærter og skysauce |
145,- |
Helstegt vildsvin med kartoffelmos, hjemmelavet agurksalat, appelsinsalat & skysauce |
195,- |
Varmrøget Laks med frisk pasta & fetacreme |
210,- |
Steak 250gr. af oksefilet Med årstidens tilbehør, pommes & bearnaise |
245,- |
Stort Stjerneskud Håndpillede skagen rejer, 2 stegte og 1 dampet fisk, caviar, asparges, Dild & Citron |
169,- |
Grove Pommesfritter | 35,- |
Burgere
Strandgårds burger med salat, tomat, bacon, spejlæg, hjemmelavet agurksalat, cheddarost & grove fritter |
165,- |
Vegetar burger med salat, hjemmelavet Agurksalat, tomat, spejlæg, cheddarost & grove fritter |
165,- |
En stor beskidt VILDSVIN BURGER med hjemmelavet Agurksalat, skysauce & grove fritter |
165,- |
Børnenes valg
Kylling Nuggets med pommes | 75,- |
Fiskefilet med pommes | 75,- |
Pasta med kødsauce | 75,- |
Hver fredag fra kl 17:00
Stegt flæsk Ad libitum med persille sauce, kogte kartofler og rødbeder |
165,- |
HUSK at forudbestille – Ellers så længe lager haves
Desserter
Chokoladekage “Gatau Marseille” med is, lemon Curt, frisk frugt og Nøddekrokant |
79,- |
Citronfromage med flødeskum og nøddekrokant & frisk frugt |
65,- |
Frityrestegt Camembert med ristet brød & solbær syltetøj |
85,- |
Belgisk Vaffel med Is, chokoladesauce og nøddekrokant & frisk frugt |
79,- |